Mitä on uskoontulo käytännössä?

Kuinka tulla uskoon? Entä miten uskoontulo vaikuttaisi elämääni? Millaiseen uskoon tulo sitten on "oikeaa"?

— Täällä erilaiset, eri-ikäiset ihmiset kertovat, kuinka ovat löytäneet uskon Jeesukseen ja kuinka heidän elämänsä on muuttunut.

He kuuluvat niihin satoihin miljooniin, jotka ovat kokeneet saman: vapautuneet syntien tuomasta syyllisyydestä. Uskoon tuleminen on tuonut heille yhteyden Jumalaan ja täysipainoisen elämän.

Heille on tapahtunut jotain, mistä he haluavat kertoa muillekin


Haluatko oman todistuksesi Uskoontulo.nettiin?

Kerro, miten löysit Jeesuk-
sen ja miten uskoontulo on vaikuttanut elämässäsi!
Laita kertomuksen mukaan ainakin etunimesi sekä valokuvasi.

Lähetä teksti ja kuvatiedosto osoitteeseen:Tarvittaessa aineiston voi lähettää postitse. Kysy ylläpidolta!

Sivuilla julkaistaan vain sellaista saineistoa, jonka asianomainen on itse
antanut käytettäväksi.
 

Tutustu myös:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teemu Poju Kananen:

Moi! Olen Teemu, entinen narkomaani. Tässä todistukseni.

 

Huumeet ovat olleet osa elämääni, lähinnä pilvi ja amfetamiini olivat rakkauteni, milloin missäkin tilanteessa enemmän tai vähemmän mukana.

Joskus olin todella syvälläkin siinä maailmassa. Rikokset, kaikki pahuus oli arkipäivää. Ympäröin itseni murhamiehillä, kaikenlaisilla rikollisilla, mutta ei siitä sen enempää.

Tuossa satuin sitten sairastumaaan pitkän pilvenpolttoputken jälkeen pahaan paniikkihäiriöön ja ainakin kahteen eri ahdistuneisuushäiriöön ja väärän liian voimakkaan lääkityksen johdosta vielä paranoiaan.

No löytyi oikea lääkitys, mutta ahdistukseni ja yksinäisyydentunteeni ei vain lähtenyt pois. Se tuska söi minua sisältäpäin koko ajan enemmän ja enemmän ja taas päihteillä koitin sitä peitellä ja paeta kaikesta. Tuli valheellinen hyvä olo.

Sitten eräänä päivänä tuli seinä vastaan ja kortti lähti hyllylle tiettyjen sattumusten seurauksena, ei enää pakopaikkaa yksinäisyydestä ja sairauksista. Tuntui kuin koko elämäni lyyhistyisi kasaan. Tuntui kuin en saisi happea ollenkaan. Ajattelin tuskissani että tapan itseni, en enää jaksa näitä vastoinkäymisiä.

Itkin, itkin ja itkin, siteen vain yhtä äkkiä polvistuin tai oikeastaan voimani oli niin loppu että makasin lattialla ja rukoilin Herraa että ota tämä tuska pois ja ahdistus ja käytä minua sinun tarkoitustesi mukaan, tule täytä sydämeni kokonaan, käytä minua Jumala, en jaksa enää taistella vastaan.  Silloin kaikki ahdistus paniikki lähti ja sain jälleen hengittää vapaasti. Kaikki se tuska hävisi pois ja mieleni valtasi rauha ja tyyni olo. Kaikki muuttui.

Sitten laitoin siskolleni textarin kysyen että miten tullaan uskoon, ja siskoni sanoi että rukoile vain se tietty rukous. No sanoin siihen että rukoilin jo tuossa Jumalaa avukseni, ja siskoni sanoi että no sitten sinä olet jo tullut uskoon, että ei siihen tarvita muuta kun rukous. No rukoilimme vielä kerran puhelimen välityksellä toistaen sanat.

Nyt olen ollut uskossa pari viikkoa ja irti huumeista, ja röökin polttokin jäi uskoon tuloni myötä pois, kiitos Herralle... Mutta näin helppoa se on, vain yksi rukous, puhelu Jumalalle ja hän antaa syntisi anteeksi ja saat syntyä uudestaaan Jumalan lapsena.  

Jos tämä herätti sinussa jotain ajatuksia, toivoa tai sen pienen kytevän liekin siellä sydämmessä, tyhjän tilan joka kaipaisi jotain muuta elämään kun päihteiden täyttämää valheellista elämää, niin risti kätesi ja rukoile tai etsi seurakunta, mene sisään. Takaan että sinulle avataan ja otetaan vastaan ilomielin vailla minkäänlaisia ennakkoluuloja. Ja sano: tahdon antaa elämäni Jeesukselle. Takaan että elämäsi voi muuttua siitä hetkestä.

Mutta tässäpä tuntojani näin lyhyesti ja jos yhdessäkin ihmisessä herää jotain sisällä kirjoitukseni myötä niin hyvä, olen silloin tyytyväinen. Jumala on voimallinen muuttamaan myös juuri sinunkin elämäsi. 

”Mutta nyt, kun olette synnistä vapautetut ja Jumalan palvelijoiksi tulleet, on teidän hedelmänne pyhitys, ja sen loppu on iankaikkinen elämä. Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.” (Room. 6:22-23)

 

> Siirry seuraavaan todistukseen

 

Copyright 2002 Uskoontulo.net. Todistuksia saa lainata vain asianomaisten luvalla.
Muita tekstejä saa käyttää vapaasti.